Aanbieding!

Kamagra Oral Jelly

17.95 16.50

Stof: Sildenafil
Pakket: 1 weekpack à 7 zakjes (7 stuks)

SKU: 9048 Categorie├źn: , , ,

Beschrijving

Wat is Kamagra Oral Jelly?

Kamagra Oral Jelly functioneert wat betreft werking identiek aan de meer gangbare Kamagra in tabletvorm. Het meest in het oog springende verschil is dat dit product wordt geleverd in een geleiachtige vorm, vandaar ook de naam Kamagra Oral Jelly.

Dit heeft geen enkele invloed op de werking van de werkzame stoffen ten opzichte van de meer gangbare variant in de vorm van tabletten. Beiden bevatten namelijk de stof Sildenafil Citraat. Deze stof is verantwoordelijk voor de talloze voordelen die Kamagra je te bieden heeft.

Snellere opname en werking

Als je kiest voor Kamagra Oral Jelly dan zul je sneller kunnen genieten van de voordelen en de effecten die dit middel je te bieden heeft, in vergeijking met de inname van de gangbare tablet-variant.

Dit komt omdat de Jelly, in tegenstelling tot tabletten, ook direct in de mond wordt opgenomen. Tabletten moeten na inname eerst hun weg naar de maag vinden, daar vervolgens verteerd worden om uiteindelijk in de bloedbaan te worden opgenomen. Een proces waarvoor je lichaam ongeveer een half uur nodig heeft.

Kies je echter voor Kamagra Jelly, dan ben je binnen 5-10 minuten van al je problemen verlost en klaar om uit de startblokken te schieten! Dit maakt deze variant handiger voor mensen die op iedere situatie voorbereid willen zijn.

Kamagra Oral Jelly kan overal en altijd

Omdat je de gel direct oraal kunt innemen kun je waar en wanneer je wilt gebruik maken ervan. Je hebt in tegenstelling tot pillen geen water of of andere zaken zoals glazen nodig. Je hebt letterlijk niks nodig om van de voordelen te kunnen genieten.

Dit maakt het een stukje makkelijker om het in de praktijk mee te nemen en te gebruiken. Je weet namelijk nooit in welke situaties je terecht komt. Door gebruik te maken van Kamagra Oral Jelly ben je echter altijd in de gelegenheid om het moeiteloos in te nemen en te genieten van de voordelen die het te bieden heeft.

Hoe gebruik ik Kamagra Oral Jelly?

De standaard dosering van Kamagra Oral Jelly bestaat uit 20mg Tadalafil. Dit is ook tevens de aangeraden maximale dagelijkse dosering. Gebruik dit middel daarnaast niet meer dan 1 x per dag.

Je kunt de Kamagra Jelly direct vanuit de verpakking innemen of ervoor kiezen het te mengen met een glas water of frisdrank. In het laatste geval dien je dit 20-30 minuten voor aanvang van een intiem samenzijn in te nemen.

Je zult meestal binnen 10-15 minuten merken dat de werkzame stoffen actief zijn waarna je er 4-6 uur plezier van zult hebben. De werkzame stoffen zullen echter 24-36 uur actief blijven in het lichaam.

Veiligheid en gezondheid

Kamagra Jelly is uitermate geschikt voor vrijwel iedereen. Ook mensen die erg bewust met hun gezondheid omspringen hoeven zich geen zorgen te maken. Dit product is zowel in een klinische omgeving als wereldwijd door honderdduizenden mensen veelvuldig getest.

Het is zeer goed in huis te bewaren en kent vrijwel geen nadelen. Indien je op zoek bent naar een makkelijke, veilige en betaalbare optie om je seksleven drastisch te verbeteren, dan is Kamagra Jelly een uitstekende optie.

Pas op in de volgende gevallen

Maak nooit gebruik van Kamagra in combinatie met de volgende middelen:

  • Grapefruitsap
  • Nitraten
  • Alfablokkers

Het is geen probleem om er met mate alcohol bij te nuttigen. Pas echter wel op hiermee. Daarnaast kan het nuttigen van een grote maaltijd voor inname invloed hebben op de effectiviteit en de absorbtie van Tadalafil.