Aanbieding!

Kamagra Chewable Fruit

8.90 7.50

Stof: Sildenafil
Pakket: 1 strip à 4 stuks (4 stuks)

SKU: 9049 Categorieën: , , ,

Beschrijving

Wat is Kamagra Chewable Fruit?

Kamagra Chewable Fruit is een medisch hulpmiddel dat gebruikt wordt voor mannen die te maken hebben met erectiestoornissen of om recreatieve redenen het krijgen van een erectie een extra boost willen geven. Door de speelse en vrolijke samenstelling van de kauwtabletten, krijg je bijna het gevoel dat je aan het snoepen bent.

Dit kan voor veel mensen positief werken, omdat het op die manier veel positiever en toegankelijker aanvoelt. Daarnaast ziet het er ook een stuk onschuldiger uit. Pas echter wel op daarmee, wat betreft de voordelen, maar ook de gevaren van de werkzame stoffen werkt het vrijwel identiek aan Kamagra 100mg.

Het moet dus absoluut serieus worden genomen, maar het is een product dat minder stijf en medisch overkomt als je het in de verpakking ziet zitten of wanneer je het daadwerkelijk inneemt. Daarnaast heeft het in vergelijking met andere direct oraal te consumeren varianten een verrassend lekkere smaak!

Je kan op deze manier je seksleven sterk verbeteren, door het gebruik van makkelijk mee te nemen kauwtabletten die net als iedere andere soort Kamagra uitstekende resultaten biedt en kunnen helpen om je intieme relaties die extra impuls te geven die je nodig hebt.

De verschillen met gangbare tabletten

Omdat je kauwt op Kamagra Chewable Fruit begint de opname van de werkzame stoffen al in de mond. Om deze reden zal het in de regel sneller actief zijn dan reguliere tabletten. Het laat zich wat dat betreft het beste vergelijken met Kamagra Oral Jelly.

Daarnaast heb je bij het innemen van deze kauwtabletten geen water nodig, hoewel het wel aan te raden is er voldoende water bij in te nemen. Het feit dat het kauwtabletten zijn, betekent echter wel dat het gemakkelijker is om ze ergens mee naar toe te nemen en ze in iedere situatie in te nemen.

Gebruik en dosering

Indien je gebruik maakt van Kamagra Chewabl Fruit, ga dan van tevoren altijd even bij je arts langs. Mocht er zich geen direct probleem voordoen dan is een dosis tussen de 50-100mg per dag aan te raden. Neem de Kamagra tussen de 30-40 minuten vóór de geslachtsgemeenschap in, bij voorkeur met voldoende water.

Het is verstandig om te beginnen met 50mg, als de effecten na een uur niet naar wens zijn, neem dan nog 50mg in. Gebruik nooit méér dan 100mg per dag, een hogere dosis heeft namelijk geen toegevoegde waarde. Neem daarnaast maximaal één keer per 24 uur Kamagra in.