Aanbieding!

Kamagra Bruistabletten

13.95 12.50

Stof: Sildenafil
Pakket: 1 koker à 7 bruistabletten (7 stuks)

Uitverkocht

SKU: 60c198027bc0 Categorieën: , , ,

Beschrijving

Wat is Kamagra Bruis precies?

Kamagra Bruis is een hoogwaardig product dat razendsnel problemen erectiestoornissen verhelpt en het libido aanzienlijk verhoogt. Als je op zoek bent naar een betrouwbare manier om problemen omtrent erecties op te lossen, dan is dit een van de beste opties die wereldwijd verkrijgbaar is.

Kamagra is de merknaam voor erectietabletten met de werkzame stof sildenafil citraat van de producent Ajanta Pharma. Ajanta Pharma is een uiterst betrouwbaar farmaceutisch bedrijf uit India dat al jaren Kamagra tabletten produceert.

Kamagra Bruis 100mg bevat, net als het vrijwel identieke Viagra, 100mg Sildenafil Citrate. In tegenstelling tot reguliere Kamagra is de Kamagra Bruis de oplosvariant beter opneembaar voor het lichaam. Dit heeft een snellere opname van de werkzame stoffen tot gevolg.

Gebruik van Kamagra Bruis

Het gebruik van Kamagra Bruis 100mg is eenvoudig. Sildenafil heeft even de tijd nodig om in de bloedbaan opgenomen te worden. Als het eenmaal in de bloedbaan terecht komt, begint deze stof vrijwel meteen zijn werk te doen. Dit proces duurt zo’n 20 minuten. Binnen 45 zal de werking doorgaans maximaal zijn. Wij raden dan ook aan om het tablet zo’n 20 – 30 minuten voor de seksuele activiteit in te nemen.

Kamagra 100mg zal ongeveer 4 – 6 uur werken , waardoor het mogelijk is om voor een lange periode in staat te zijn een gezonde erectie te krijgen. Neemt de seksuele prikkeling af, dan zal ook de erectie weer verdwijnen. Hou er rekening mee dat een sexuele prikkel een vereiste is om met behulp van het tablet Kamagra Bruis 100mg weer een erectie te kunnen krijgen.