Aanbieding!

Kamagra 100mg

8.95 7.50

Stof: Sildenafil
Pakket: 1 strip à 4 stuks (4 stuks)

SKU: 9047 Categorieën: , , ,

Beschrijving

Kamagra 100mg werkt primair om erectieproblemen op te lossen bij mannen. Het biedt een veilige en betrouwbare oplossing om je seksleven een geweldige impuls te geven en problematiek op te lossen als gevolg van erectiele dysfunctie.

Elk tablet Kamagra 100mg bevat 100mg sildenafil citraat, de werkzame stof die voor alle voordelen zorgt die Kamagra je te bieden heeft. Kamagra is wat betreft werkzaamheid overigens identiek aan Viagra en staat garant voor minimaal dezelfde kwaliteit. Het is echter een stuk goedkoper aan te schaffen omdat consumenten niet voor de merknaam hoeven te betalen.

Hoe werkt Kamagra 100mg

Mannen met erectiestoornissen hebben vaak last van een matig functionerend systeem dat de toevoer en de afvoer van bloed naar de penis reguleert. Vaak is dat geen kwestie van een directe fysieke kwaal, maar eerder een slechte balans tussen hormonen en enzymen. Daarnaast liggen er ook vaker psychische reden aan de basis van dergelijke problematiek.

Kamagra 100mg zorgt er in essentie voor dat de corpora cavernosa, delen in de penis die de bloedtoevoer reguleren, beter kunnen ontspannen. Hierdoor kan er makkelijker bloed in de penis komen en blijven. Het stimuleert zodoende een van de belangrijkste functies die zorgt voor het krijgen en behouden van een erectie.

Mannen die te maken hebben met zulke problemen ondervinden hier vaak problemen mee op het gebied relationeel en seksueel gebied. Door gebruik te maken van Kamagra 100mg krijg je op een veilige manier een steuntje in de rug, waardoor je weer in staat zult zijn een dynamisch en gelukkig seksleven te onderhouden.

Gebruik en dosering

Als je gebruik wilt maken van Kamagra 100mg, raadpleeg dan altijd eerst een arts. Mocht er zich geen direct probleem voordoen dan is een dosis tussen de 50-100mg per dag aan te raden. Neem de Kamagra tussen de 30-40 minuten vóór de geslachtsgemeenschap in met voldoende water.

Het is verstandig om te beginnen met 50mg, als de effecten na een uur niet naar wens zijn, neem dan nog 50mg in. Gebruik nooit méér dan 100mg per dag, een hogere dosis heeft namelijk geen tegevoegde waarde. Neem daarnaast maximaal één keer per 24 uur Kamagra in.

Wanneer is het gebruik van Kamagra 100mg af te raden?

Als je andere medicijnen inneemt, raadpleeg dan altijd eerst een arts voor je begint met het gebruik van Kamagra. Voorkomen is altijd beter dan genezen. Er zijn nog een aantal andere omstandigheden waarbij het gebruik van Kamagra 100mg af te raden is.

Enkele situaties die je sowieso zo moet vermijden in combinatie met Kamagra 100mg zijn:

 • Combinatie met recreatieve drugs
 • Allergie voor een van de ingrediënten
 • Hartklachten
 • Leverproblemen
 • Gebruik van nitraten
 • Alcohol drinken

Eventuele bijwerkingen van Kamagra 100mg

Doorgaans zul je bij het gebruik van Kamagra 100mg niet veel last van bijwerkingen ervaren, indien je jezelf aan de gestelde richtlijnen houdt. Als er al sprake van is, dan zijn de bijwerkingen doorgaans licht tot matig. Indien je echter erg veel last van bijwerkingen krijgt, neem dan direct contact met een arts op en stop per direct met het gebruik van Kamagra 100mg.

Hou eventueel rekening met de volgende mogelijke bijwerkingen:

 • Duizeligheid
 • Hoofdpijn
 • Verstopte neus
 • Verhoogde hartslag
 • Ontregeling van de spijsvertering
 • Blozen
 • Verminderd gezichtsvermogen