Aanbieding!

Cobra 120mg

10.95 8.50

Stof: Sildenafil
Pakket: 1 strip à 5 stuks (5 stuks)

SKU: 9040 Categorieën: , ,

Beschrijving

Cobra 120 mg

De Cobra 120mg tabletten bevatten zoals de naam al aangeeft 120 mg sildenafil citraat, in plaats van de 100 mg die standaard in een pil zitten. Hierdoor weet je zeker dat je een dosering binnenkrijgt die je absoluut het gewenste effect oplevert!

Dit zijn dan ook de sterkste en hoogst gedoseerde pillen die je in onze winkel kunt krijgen. Door de ultieme kracht van deze pillen ben je er zeker van dat je kunt presteren en genieten van een ongekende sexuele ervaring.

Cobra 120 mg tablet

Net zoals bij vergelijkbare sildenafil tabletten in ons assortiment is het verstandig om ze minimaal 20 minuten voor de geslachtsgemeenschap in te nemen. De effecten zullen binnen 20-30 minuten merkbaar zijn en tot maximaal 8 uur werken.

Deze tabletten kunnen overigens ook in tweeën worden gesplitst, hetgeen handig is als je van lagere doseringen gebruik wilt maken. Gebruik echter nooit meer dan 1 tablet per dag.

De feiten over Cobra 120mg op een rijtje:

De norm is om niet méér dan 1 tablet per dag te gebruiken. Dit is namelijk echt al een pittige hoeveelheid werkzame stof. Alvorens dit krachtige middel aan te schaffen, raden we ook iedereen aan om eerst een arts te raadplegen. Kijk daarnaast ook altijd of er geen beende alergische reacties op kunnen treden.

Het is altijd mogelijk dat je last krijgt van lichte bijwerkingen zoals duizeligheid, een verstopte neus of verstopping. De bijwerkingen die Cobra 120 mg kan veroorzaken zijn echter relatief mild. Het is dus vrijwel nooit een reden om je serieus zorgen over te maken.